Trött på vanlife – ring mäklare i Strängnäs

Den som tröttnat på livet på vägarna kan kontakta en mäklare i Strängnäs. I staden finns en stor variation av lägenheter, villor och radhus. Välj och vraka!

Det smärtade Agneta att erkänna det, men vanlife hade inte riktigt varit så härligt och livsbejakande som hon hade föreställt sig. Hon skämdes till och med lite grann när hon tänkte på att hon till och med gått från hus och hem för att förverkliga sig själv i en ombyggd skåpbil på de europeiska vägarna.

Hade hon verkligen behövt skilja sig från Bengt för den här sakens skull? Visserligen hade många spännande möjligheter öppnat sig i de romantiska medelhavsländerna, men att gå från ett mer än trettio år långt äktenskap? För ett liv på vägarna? I hennes ålder? Hon hade fått sitt första ryggskott innan hon korsat gränsen till Tyskland. 

Kunniga mäklare förmedlar fastigheter i Strängnäs

Hon var helt enkelt tvungen att erkänna för sig själv att det hela hade varit ett misstag. Som tur var kunde hon trösta sig med att hon kände en hel del kunniga mäklare som arbetade i Strängnäs, och behövde inte göra mer än att skicka ett sms så fick hon ett flertal förslag på lämpliga objekt.

Nu kvarstod bara att bestämma sig för vilken typ av boende hon skulle satsa på. En liten lägenhet hade varit smidigt, men hon kände att det nog skulle påminna för mycket om livet i skåpbilen. En stor villa ville hon inte heller ha, eftersom det påminde för mycket om livet med Bengt. Det blev en kompromiss – radhus i Strängnäs, nästa anhalt!