Cateringfirma är ofta bästa lösningen

Ibland när man planerar en stor fest så är cateringfirma det enda vettiga alternativet för att lösa matfrågan. Men då är man säker på att det blir bra.

Vart tog tiden vägen? Ester hade sedan länge planerat en överraskningsfest för föräldrarna när de skulle fira guldbröllop. Hon hade bokat in bygdegården och redan bjudit in släkt och vänner. Till föräldrarna hade hon sagt att det bara skulle bli den närmaste familjen som skulle gå på restaurang.

Men istället skulle det alltså bli stor fest. Hon hade till och med bokat in ett lokalt band som skulle spela musik från tiden då föräldrarna var unga, så att det kunde bli dans. Det var dock en sak – en väldigt viktig sak – som hon inte hade ordnat med än. Det var maten.

Cateringfirma blev lösningen

Ester hade haft en idé om att hon och hennes syskon själva skulle kunna fixa maten. Hur svårt kunde det vara liksom? Men det hade visat sig bli knepigare än hon hade trott. De vad inte överens om vad för slags mat de skulle bjuda på och det var knepigt att dela upp arbetet då alla inte hade lika mycket tid att lägga. Och nu rann tiden som sagt iväg. Det började bli bråttom att lösa matfrågan.

Efter lite fundering så valde hon att helt enkelt kontakta en cateringfirma. Visst skulle det bli dyrare än att laga maten själv, men tänk så skönt det skulle bli att helt lämna över det till någon annan. Syskonen fick säga vad de ville. Så här fick det bli.